Informare despre Regulamentul General privind Protecția Datelor

Acest mesaj este important pentru colaborarea noastră.

Adresa dvs. de e-mail se află în baza mea de date, fiind obținută în mod direct, ca urmare a abonării dvs. la Newsletter sau prin lăsarea unui mesaj în secțiunea Contact.

Incepând cu 25 Mai 2018 a intrat în vigoare și în România noua lege cu privire la protecția datelor, lege emisă de Uniunea Europeană. În acord cu GDPR (General Data Protection Regulation) / RGPD (Regulamentul General privind Protecția Datelor), site-ul meu administrează datele dvs. personale, în condiţii de siguranţă şi numai pentru a vă informa cu privire la evenimentele profesionale organizate de mine.

Odată cu schimbarea legislației în domeniul folosirii datelor personale am nevoie de acordul dv. pentru a continua să rămânem conectați.

Vreau să știți că:

Site-ul psihoterapeutbucuresti.com colectează datele cu caracter personal furnizate de către dvs., în scopul informarii, folosind poșta electronică, asupra produselor și serviciilor oferite (ex: ateliere/workshop-uri).

Dacă lăsați un mesaj în secțiunea Contact, dacă vă înregistrați la Newsletter sau un eveniment, datele sunt păstrate pe o perioadă nedeterminată.

În cazul în care nu mai doriți acest lucru, folositi opțiunea „Dezaboneaza-te”.

De asemenea, folosind opțiunea „Administreaza abonamente”, puteți vizualiza și/sau modifica datele dumneavoastră personale (Nume, Prenume, adresa e-mail).

E important să amintesc că fără acceptul dvs., nu veți primi de la mine informări cu privire la evenimentele profesionale organizate de mine.

Vă mulțumesc, indiferent de opțiune!

Daniela Dumitru, psihoterapeut

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.