E-psihoterapie sau psihoterapie online

e-psihoterapie, psihoterapie online

De ce e-psihoterapie sau psihoterapie online?

In aceste vremuri, mai mult ca nicicand, avem nevoie sa ne protejam. E-psihoterapie ofera un cadru potrivit pentru a ne mentine la distanta fizica si totusi sa ramanem conectati. Putem fi aproape fara sa fie nevoie sa iesim din case ori sa strabatem distante lungi.

Cand lucrez online, eu ofer ajutor profesional la acelasi nivel calitativ ca la cabinet. Practic, facem impreuna aceeasi munca, doar ca suntem conectati pe Skype sau pe Whatsapp. 

Sedintele de psihoterapie online sunt potrivite in aceeasi masura precum cele traditionale pentru a ne uita la relatia de cuplu sau pentru a trata diferite dificultati precum: depresie, anxietate, panica, fobii, traume, dificultati de somn, dificultati legate de greutate, stres, gestionarea durerii, a relatiilor, furie, rusine, vinovatie, adaptarea la schimbarile vietii. O lista detaliata a dificultatilor pe care le puteti aduce in spatiul online vedeti aici.

De asemenea, in varianta online, putem folosi cu succes metoda propozitiei intentiei.

Multe studii, dar si practica clinica, au dovedit ca sprijinul oferit prin sedinte de psihoterapie online este la fel de eficient ca si psihoterapia traditionala.

Sedintele de psihoterapie online ne permit sa ne vedem si sa ne auzim asa cum se intampla intr-o sedinta traditionala, fata in fata.

Este nevoie sa va programați in prealabil, iar la ora programata putem incepe sedinta de psihoterapie.

Pentru a beneficia de psihoterapie online aveti nevoie de intimitate, de o conexiune buna de internet si de o tableta, smartphone sau computer. Daca preferati sedinte telefonice, ne putem organiza sa le programam astfel. In mod traditional, o sedinta de psihoterapie individuala online are o durata de 50 minute, o sedinta de psihoterapie de cuplu are o durata de 80 min. Pentru o sedinta de Constelatii ale Intentiei am putea sa ne luam maxim 80 de min. Ele pot fi aranjate astfel incat sa se potriveasca atat cu programul meu cat si cu programul dvs.

Contact

Telefon : (+4)0722 536 745

E-mail : psihodadum@yahoo.com / dtr.daniela@gmail.com

Skype : Daniela Dumitru psihoterapeut

Fa o programare

Acord GDPR

*Sunt de acord ca datele expediate sa fie prelucrate doar in scopul comunicarii directe intre mine si proprietarul site-lui.