E-psihoterapie sau psihoterapie online

e-psihoterapie sau psihoterapie online

De ce e-psihoterapie sau psihoterapie online?

In aceste vremuri, mai mult ca nicicand, avem nevoie sa ne protejam. E-psihoterapie ofera un cadru potrivit pentru a ne mentine la distanta fizica si totusi sa ramanem conectati. Putem fi aproape fara sa fie nevoie sa iesim din case ori sa strabatem distante lungi.

Cand lucrez online, eu ofer ajutor profesional la acelasi nivel calitativ ca la cabinet. Practic, facem impreuna aceeasi munca, doar ca suntem conectati pe Skype sau pe Whatsapp. 

Sedintele de psihoterapie online sunt potrivite in aceeasi masura precum cele traditionale pentru a trata diferite dificultati precum: depresie, anxietate, panica, fobii, traume, dificultati de somn, dificultati legate de greutate, stres, gestionarea durerii, a relatiilor, furie, rusine, adaptarea la schimbarile vietii. O lista detaliata a dificultatilor pe care le puteti aduce in spatiul online se afla aici.

De asemenea, in varianta online, putem folosi cu succes metoda propozitiei intentiei.

Multe studii, dar si practica clinica, au dovedit ca sprijinul oferit prin sedinte de psihoterapie online este la fel de eficient ca si psihoterapia traditionala.

Sedintele de psihoterapie online ne permit sa ne vedem si sa ne auzim asa cum se intampla intr-o sedinta traditionala, fata in fata.

Este nevoie sa va programați in prealabil, iar la ora programata putem incepe sedinta de psihoterapie.

Pentru a beneficia de psihoterapie online aveti nevoie de intimitate, de o conexiune buna de internet si de o tableta, smartphone sau computer. Daca preferati sedinte telefonice, ne putem organiza sa le programam astfel. In mod traditional, sedintele de psihoterapie online au o durata de 50 minute. Ele pot fi aranjate astfel incat sa se potriveasca atat cu programul meu cat si cu programul dvs.

Contact

Imi puteti scrie pe adresa de e-mail psihodadum@yahoo.com sau ma puteti suna direct la numarul de telefon (+4)0722 536 745 pentru a face o programare.