Grup de psihoterapie

Participarea la grupurile de psihoterapie cu Metoda Intentiei ne faciliteaza recuperarea vitalitatii, a resurselor interioare, a increderii in sine si in ceilalti, a identitatii si a vointei atunci cand au fost perturbate in dezvoltarea lor fireasca.

Detalii eveniment

Adresa

Calea 13 Septembrie nr 102 bl 48 A sc 1 et 2 ap. 5 interfon 5 Bucuresti sector 5

Data

4 iunie 2023

Psihoterapia verbala este limitata atunci cand problemele cu care ne confruntam sunt consecinte ale traumelor noastre psihice.

Pentru lucrul cu traumele psihice avem nevoie de tehnici specifice. Instrumentul psihoterapeutic folosit la un grup de psihoterapie este Metoda Intentiei (Constelatia Intentiei), metoda elaborata si dezvoltata de Prof Dr. Franz Ruppert.

Metoda

Metoda ofera participantilor la un grup de psihoterapie posibilitatea de a lucra la un nivel profund si de a aduce claritate in psihic indiferent daca acestia lucreaza propria intentie sau se afla in grupul de suport. Putem vedea diferite parti din psihicul nostru si, in felul acesta, ne putem cunoaste mai bine. De asemenea, aceasta metoda folosita in lucrul cu grupurile ne ajuta sa ne hranim sentimentul de a apartine, de a ne simti in conexiune cu alti oameni, de a ne simti intelesi, acceptati, primiti si, nu in ultimul rand, de a ne creste capacitatea de a fi mai disponibili si mai blanzi.

Cand ne este dificil sa relationam, cand cea mai mare parte a relatiilor noastre sunt mai degraba toxice, participarea intr-un grup de psihoterapie de acest tip ne ofera repere despre o relationare sanatoasa si ne ajuta sa o exersam.

Personal, sunt bucuroasa ca am avut sansa sa ma specializez in lucrul cu aceasta metoda si ca pot sa facilitez, la randul meu, procesele terapeutice ale clientilor mei.

Cum lucram?

Clientul isi formuleaza o intentie folosind un numar de maxim 3 cuvinte plecand de la ceea ce il preocupa si doreste sa exploreze. In functie de intentia formulata, prin intermediul rezonatorilor (ceilalti participanti dintr-un grup de psihoterapie), clientul are acces la realitatea interioara, la aspecte psihice constiente, dar si inconstiente. Pe parcursul lucrului, clientul isi clarifica in ce consta „problema”, clarifica conflictele interioare, isi vede mecanismele de supravietuire, isi recupereaza si integreaza partile sale traumatizate, isi creste partea sanatoasa, in functie de nevoia curenta.

Detalii de plata

In cazul in care rezonati cu a participa la un grup de psihoterapie si a lucra cu aceasta metoda, imi puteti trimite un mesaj (whatsapp sau sms) la telefon 0722 536 745 sau pe adresa de email psihodadum@yahoo.com. Inainte de a plati e necesar sa verificati in prealabil daca sunt locuri disponibile printr-un mesaj direct catre mine.
Plata se face in ziua de lucru sau prin virament bancar in contul RO91RNCB0483049510800001, titular Dumitru Daniela, mentionand la detalii „plata grup Metoda Intentiei”.

Participarea la un grup de psihoterapie implica respectarea confidentialitatii informatiilor personale impartasite de participanti in timpul si dupa eveniment.