Psihoterapie de grup incepand din 10 septembrie! 

Alatura-te unui grup de psihoterapie deschis, atat pentru femei cat si pentru barbati, in care te ajut sa primesti informatii si sprijin pentru crearea unor relatii sanatoase si sigure, in viata ta.

Am lucrat cu persoane, femei si barbati, care au venit in terapie atunci cand relatiile lor cele mai importante – cu partenerul de cuplu, cu colegii de munca, cu parintii – erau afectate. Ei aveau dificultati sa gestioneze capatul lor de relatie, conflictele aparute, nu stiau ce sa faca cu emotiile, cu lipsa unui echilibru, cu temerea de a nu fi intr-o forma buna pentru celalalt ori de a il pierde.

Participarea la grup te ajuta sa iti imbunatatesti calitatea vietii, sa ai claritate si satisfactie in relatiile tale.

Te ajut sa te uiti, in primul rand, la relatia cu tine, la relatiile cu cei pe care ii iubesti, sa intelegi ce anume te blocheaza si te copleseste in relatii, sa inveti sa iti contii emotiile, sa iti identifici si sa iti exprimi nevoile, sa stabilesti cat mai multe momente de echilibru.

Ceea ce face ca procesul de grup sa fie diferit fata de psihoterapia individuala consta in faptul ca fiecare participant al grupului de terapie este in sine o resursa pentru ceilalti. De multe ori, participantii la grup isi dau seama de dificultatile cu care se confrunta doar atunci cand ceilalti participanti isi expun propriile lor situatii. A fi in grup este provocator pentru ca te poti confrunta, in relatie cu ceilalti membri, cu propriile tipare disfunctionale, si ai astfel ocazia sa aduci aceste aspecte in constient si sa te clarifici.

Participarea la grup te ajuta sa fii mai conectat/a cu tine si mai clarificat/a in ce priveste a fi intr-o relatie sanatoasa.

Daca ai nevoie sa gasesti raspunsuri legate de situatiile dificile cu care te confrunti in relatia cu tine, cu partenerul de cuplu, cu parintii, te simti blocat/a, singur/a, ai nevoie de ceva care sa te ajute sa iti fie bine in relatie, te invit sa te alaturi acestui grup si iti propun ca, impreuna, sa clarificam si sa raspundem nevoilor tale. Pas cu pas te voi ajuta sa te ocupi de emotiile cu care te confrunti, sa le identifici si sa le traiesti.

Cum functioneaza grupul

Intalnirile vor avea loc saptamanal, timp de 2h, in intervalul 18:00 – 20:00.

Pe parcursul acestor intalniri vom da atentie temerilor si situatiilor pe care le aduce fiecare membru in grup, atat din viata personala cat si din dinamica grupului lucrand cu:

  • conectarea cu nevoile proprii si comunicarea lor;
  • identificarea factorilor agresivi in relatii;
  • identificarea tiparelor sanatoase versus tipare disfunctionale;
  • identificarea si continerea emotiilor.

Intalnirile vor avea loc cu cel putin 3 membrii prezenti. Fiind un grup deschis, fiecare membru se poate retrage din grup dupa ce anunta intentia sa si participa la o ultima sedinta de grup. In limita locurilor libere (6) se pot inscrie membri noi.

Loc de desfasurare: Calea 13 Septembrie nr. 102, Bucuresti, sector 5. Puteti gasi detalii despre transport pe pagina Contact

Tarif: 150 lei/persoana

Data intalnire : 10 septembrie 2019

Detalii si inscrieri la: psihodadum@yahoo.com

Telefon 0722 536 745

sau pe pagina Contact

Facilitator: Daniela Dumitru psihoterapeut

Ilustratie: Jane Borstad gasita pe https://www.mndaily.com/article/2018/10/acmentalhealth

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.