Psihoterapie de grup

Psihoterapie de grup cu Metoda Propozitiei Intentiei

Grup de psihoterapie deschis, atat pentru femei cat si pentru barbati, in care te ajut sa primesti informatii si sprijin pentru crearea unor relatii sanatoase si sigure, in viata ta.

Am lucrat cu persoane, femei si barbati, care au venit in terapie cand relatiile lor importante erau afectate. Ei aveau dificultati sa gestioneze capatul lor de relatie, conflictele aparute in relatii, dificultati legate de munca, probleme de sanatate, emotii pe cae nu le puteau gestiona.

Participarea la grup te ajuta sa iti imbunatatesti calitatea vietii, sa ai claritate si satisfactie in relatiile tale.

Te ajut sa te uiti, in primul rand, la relatia cu tine. Asa vei intelege relatiile cu cei pe care ii iubesti, ce anume te blocheaza si te copleseste in relatii. Inveti sa iti contii emotiile, sa iti identifici si exprimi nevoile, sa stabilesti cat mai multe momente de echilibru.

Procesul de grup este diferit de psihoterapia individuala prin faptul ca fiecare participant al grupului de terapie este in sine o resursa pentru ceilalti. De multe ori, participantii isi dau seama de dificultatile cu care se confrunta cand ceilalti participanti isi expun propriile situatii. A fi in grup este provocator pentru ca te poti confrunta cu propriile tipare disfunctionale. Ai astfel ocazia sa aduci aceste aspecte in constient si sa le clarifici.

Participarea la grup te ajuta sa fii mai conectat/a cu tine si mai clarificat/a in ce priveste a fi intr-o relatie sanatoasa.

Daca ai nevoie sa gasesti raspunsuri legate de situatiile dificile cu care te confrunti in relatia cu tine, cu partenerul de cuplu, cu parintii, te simti blocat/a, singur/a, ai nevoie de ceva care sa te ajute sa iti fie bine in relatie, te invit sa te alaturi unui grup de psihoterapie.

Impreuna clarificam si raspundem nevoilor tale.

Pas cu pas te voi ajuta sa te ocupi de emotiile tale, sa le identifici si sa le traiesti.

Ca interventie terapeutica folosesc Metoda Propozitiei Intentiei care ofera acces la aspecte mai putin constiente ale psihicului.

Aceasta metoda permite integrarea amintirilor traumatice care stau la baza dificultatilor din viata noastra. Metoda este dezvoltata de prof. Franz Ruppert si ne ajuta sa vedem clar conflictele noastre interioare sau interpersonale.