Am simțit nevoia de terapie în momentul în care mi-am dat seama ca nu înțelegeam de ce rămân in relații toxice si de ce nu imi folosesc corespunzător potențialul. Nu înțelegeam de ce, in ciuda faptului ca ma comport din ce in ce mai frumos si responsabil in căsnicie, primeam tot mai multe reprosuri, jigniri si desconsiderare.
În urma participării la ședințele de terapie am învățat să-mi conștientizez emoțiile și sa găsesc cauzele unor probleme actuale ca fiind în experiențe traumatice petrecute în copilărie. Participarea la ședințele psihoterapeutice a scos la iveală emoții ascunse (frica, rușine e.t.c) care prin conștientizare si acceptare m-au eliberat si m-au poziționat corect atât fata de mine însumi cat și fata de ceilalți.
Mi-a impresionat in mod plăcut profesionalismul cu care a tratat fiecare aspect al terapiei, discuțiile clare si deschise, disponibilitatea de a lamuri si a da explicații detaliate, sentimentul ca discut cu cine trebuie și ca voi ajunge la un final fericit în urma terapiei.
Încă de la prima ședință de terapie am avut convingerea ca am întâlnit omul potrivit sa ma ajute. In plus, abordarea problemelor prin vindecarea traumei m-a făcut sa cred ca am ales si cea mai buna abordare psihoterapeutica, caci rezolv problema de la rădăcină.
Oricărei persoane aflate in căutarea sincera a unei soluții si care se afla într-un impas i-as recomanda sa meargă cu încredere la ședințele de psihoterapie ținute de dna psihoterapeut Daniela Dumitru, caci eu am avut o experienta pozitiva.

Recomandare M.C.