Contact

Pentru a face programare pentru o sedinta de psihoterapie individuala la cabinet sau online ma poti contacta direct pe telefon / e-mail. Imi poti trimite un mesaj folosind formularul de contact de mai jos lasand cateva informatii despre dificultatea cu care te confrunti si un interval orar cand poti ajunge la cabinet sau poti intra online.

Trimite un mesaj

Acord GDPR

*Sunt de acord ca datele expediate sa fie prelucrate doar in scopul comunicarii directe intre mine si proprietarul site-lui.

Inainte de prima sedinta de psihoterapie individuala la cabinet sau online….

Sedintele de psihoterapie se desfasoara la orele stabilite de comun acord si sunt in totalitate rezervate pentru tine. In cazul in care intarzi sau nu ajungi, sedinta o vei achita integral.

Daca esti nevoit/a sa anulezi sau sa reprogramezi sedinta de psihoterapie la cabinet sau online, din diverse motive, te rog sa o faci cu cel putin 24 de ore in avans. Exceptie fac situatiile urgente, neprevazute (stare de rau, boala, etc). In aceste cazuri sedinta nu este taxata.

Sedintele de psihoterapie sunt stabilite de obicei o data pe saptamana, durata unei sedinte fiind de 50 de minute. Sedintele de Constelatii ale Intentiei dureaza 80 min. Este decizia ta cat de multe sedinte de psihoterapie sau Constelatii ale Intentiei alegi sa urmezi, in functie de obiectivul tau si de ritmul personal.

Astfel, sedinta de psihoterapie individuala este de 200 lei, iar o Constelatie individuala este 300 lei.

Astept sa ne vedem și, pana atunci, iti doresc sa iti fie bine.