Contact

Pentru a face programare pentru o sedinta de psihoterapie individuala/cuplu la cabinet sau online ma puteti contacta direct pe telefon / e-mail. Imi puteti trimite un mesaj folosind formularul de contact de mai jos lasand cateva informatii despre dificultatea cu care va confruntati si un interval orar cand puteti ajunge la cabinet sau intra online.

Programare

Acord GDPR

*Sunt de acord ca datele expediate sa fie prelucrate doar in scopul comunicarii directe intre mine si proprietarul site-lui.

Inainte de prima sedinta de psihoterapie individuala/cuplu la cabinet sau online….

Sedintele de psihoterapie se desfasoara la orele stabilite de comun acord si va sunt in totalitate rezervate. In cazul in care intarziati sau nu ajungeti, sedinta trebuie achitata integral.

Daca sunteti nevoiti sa anulati sau sa reprogramati sedinta de psihoterapie la cabinet sau online, din diverse motive, va rog sa o faceti cu cel putin 24 de ore in avans. Exceptie fac situatiile urgente, neprevazute (stare de rau, boala, etc). In aceste cazuri sedinta nu este taxata.

Sedintele de psihoterapie sunt stabilite de obicei o data pe saptamana, durata unei sedinte fiind de 50 de minute. Pentru o sedinta de psihoterapie de cuplu si Constelatie a Intentiei avem nevoie de mai mult timp, pana la 80 min. Este o decizie personala cat de multe sedinte de psihoterapie sau Constelatii ale Intentiei alegeti sa urmati, in functie de obiectivul ales si de ritmul propriu.

Tarife

Tarifele pentru sedintele de psihoterapie desfasurate atat in online cat si in cabinet sunt:

Astept sa ne vedem și, pana atunci, va doresc sa va fie bine.