Contact

Pentru a face programare pentru o sedinta de psihoterapie individuala / grup la cabinet sau online ma puteti contacta direct pe telefon / WhatsApp/ e-mail. Imi puteti trimite un mesaj folosind formularul de contact de mai jos lasand cateva informatii despre dificultatea cu care va confruntati si un interval orar cand puteti ajunge la cabinet sau intra online.

Detaliile despre grupurile de psihoterapie prin Metoda Intentiei le gasiti pe pagina Evenimente. Pentru a va rezerva un loc puteti mentiona la Descrierea nevoii “doresc sa particip la grupul de psihoterapie”.

Programare

Acord GDPR

*Sunt de acord ca datele expediate sa fie prelucrate doar in scopul comunicarii directe intre mine si proprietarul site-lui.

Inainte de prima sedinta de psihoterapie individuala la cabinet sau online….

Sedintele de psihoterapie se desfasoara la orele stabilite de comun acord si va sunt in totalitate rezervate. In cazul in care intarziati sau nu ajungeti, sedinta trebuie achitata integral.

Daca sunteti nevoiti sa anulati sau sa reprogramati sedinta de psihoterapie la cabinet sau online, din diverse motive, va rog sa o faceti cu cel putin 48 de ore in avans. Exceptie fac situatiile urgente, neprevazute (stare de rau, boala, etc). In aceste cazuri sedinta nu este taxata.

Sedintele de psihoterapie sunt stabilite de obicei o data pe saptamana, durata unei sedinte fiind de 50 de minute. Pentru o sedinta de Constelatie a Intentiei este posibil sa avem nevoie de mai mult timp, intre 60 min pana la 80 min. Este o decizie personala cat de multe sedinte de psihoterapie sau Constelatii ale Intentiei alegeti sa urmati, in functie de obiectivul ales si de ritmul propriu.

Tarife

Tarifele pentru sedintele de psihoterapie desfasurate atat in online cat si in cabinet sunt:

Tarifele pentru sesiunile de grup (workshop de Constelatii prin metoda intentiei) sunt:

  • lucrul propriei intentii 350 lei/workshop,
  • participant la grupul de suport 200 lei/workshop.

Astept sa ne vedem și, pana atunci, va doresc sa va fie bine.