Psihoterapie individuala adulti

Servicii de psihoterapie individuala pentru adulti online sau in cabinet in Bucuresti sector 5.

Sedintele de psihoterapie individuala sunt benefice cand suferiti in relatiile voastre, va simtiti neintelesi, respinsi, va simtiti singuri in cuplu/ familie sau grupuri, va regasiti confuzi ori blocati. Va puteti simti coplesiti de emotii de frica, anxietate, furie, vina, rusine, deprimare, depresie.

Iata mai jos o lista orientativa a dificultatilor pe care le poti aduce in sedintele de psihoterapie individuala:

Recomandari pentru clienti: sesiunile de psihoterapie individuala va ajuta sa cresteti calitatea vietii, sa va simtiti mai bine in relatiile voastre, mai increzatori, mai conectati cu voi insiva, mai suportivi si mai blanzi.

Psihoterapie individuala adulti
Psihoterapie individuala adulti

Psihoterapeut Daniela Dumitru ofer servicii de psihoterapie individuala.

In sedinte de psihoterapie individuala pentru adulti atat in cabinet Bucuresti cat si online, utilizez tehnici si concepte specifice scolii europene de psihoterapie integrativa dezvoltata de profesor Ken Evans si a scolii de psihotraumatologie dezvoltata de profesor Franz Ruppert. Scoala de psihoterapie integrativa include : psihoterapie integrativa, Gestalt terapie, psihoterapie relationala, analiza tranzactionala, psihoterapie atasament, exercitii de mentalizare, meditatie mindfulness.

In baza specializarii in psihotraumatologie, folosesc modelul de terapie a traumei dezvoltat de Franz Ruppert – Metoda Propozitiei Intentiei  (psihoterapie orientata pe identitate – IoPT.

Recomandari clienti

Daca aveti nevoie sa stiti ce spun clientii despre procesul lor de terapie si cum i-am ajutat, gasiti referinte si recomandari pe pagina Testimoniale.

Pentru a beneficia de sedinte de psihoterapie individuala online sau in cabinet, este nevoie de o programare prealabila fie la telefon: 0722 536 745, e-mail: psihodadum@yahoo.com sau pe formularul de pe pagina Contact.