Psihoterapie individuala adulti

Servicii de psihoterapie individuala pentru adulti online sau in cabinet in Bucuresti sector 5.

Sedintele de psihoterapie individuala sunt benefice cand suferiti in relatiile voastre, va simtiti neintelesi, respinsi, va simtiti singuri in cuplu/ familie sau grupuri, va regasiti confuzi ori blocati. Va puteti simti coplesiti de emotii de frica, anxietate, furie, vina, rusine, deprimare, depresie.

Obiectivul general al unui proces de psihoterapie eficient nu este acela de a ramane constant in starea de reglare sau de fericire de tip Instagram, ci mai degraba de a fi in contact cu:

  • realitatea interioara, cu partile din psihic, cu conflictele interioare
  • realitatea exterioara
  • capacitatea de a diferentia intre realitatea interioara si cea exterioara
  • propriile resurse de reglare
  • propriile strategii de supravietuire
  • propriile intentii de crestere.

Ceea ce ne ajuta in vietile noastre este sa avem capacitatea de a fi flexibili astfel incat sa putem gestiona schimbarile care fac parte din experienta vietii normale. Pot fi schimbari firesti care intervin ca a urmare a procesului de crestere, maturizare, imbatranire si moarte a fiintei umane sau pot fi schimbari ca urmare a unor evenimente traumatice precum boala, divort, separare, stres, pierderea locului de munca, etc.

Acest tip de flexibilitate sau rezilienta ne ajuta sa:

  • ne pastram speranta chiar si atunci cand experientele cu care ne confruntam sunt dificile
  • avem reactiile cele mai eficiente pentru viata noastra in situatii periculoase
  • gestionam stresul atunci cand ne aflam intr-un context stresant
  • putem merge inainte, prin suferinta lumii inconjuratoare

Iata mai jos o lista orientativa a dificultatilor pe care le puteti aduce in sedintele de psihoterapie individuala:

Cred ca sesiunile de psihoterapie individuala ne ajuta sa ne crestem calitatea vietii, sa ne simtim mai bine in relatiile noastre, mai increzatori, mai conectati cu noi insine, mai suportivi si mai blanzi.

Psihoterapie individuala adulti
Psihoterapie individuala adulti

Psihoterapeut Daniela Dumitru ofer servicii de psihoterapie individuala adulti.

In sedinte de psihoterapie individuala pentru adulti atat in cabinet Bucuresti cat si online, utilizez tehnici si concepte specifice scolilor si cursurilor la care am participat.

Recomandari clienti

Daca aveti nevoie sa stiti ce spun clientii despre procesul lor de terapie si cum i-am ajutat, gasiti referinte si recomandari pe pagina Testimoniale.

Pentru a beneficia de sedinte de psihoterapie individuala online sau in cabinet, este nevoie de o programare prealabila fie la telefon: +40 722 536 745, e-mail: psihodadum@yahoo.com, dtru.daniela@gmail.com sau pe formularul de pe pagina Contact.