Testimoniale

Ce spun clientii despre mine, despre experienta lor, despre sedinte de terapie la psiholog.

Radu

„Ma simt de-a dreptul binecuvantat de oportunitatea de a o cunoaste si de a lucra cu dna Daniela. Este o persoana deosebit de atenta, respectuoasa si sensibila la necesitatile si limitele sufletului meu. Apreciez tot ce mi-a oferit și tot ce m-a invatat! (Scoala de Vara Cognosis, 2021)”

Marius

Am simțit nevoia de terapie în momentul în care mi-am dat seama ca nu înțelegeam de ce rămân in relații toxice si de ce nu imi folosesc corespunzător potențialul. Nu înțelegeam de ce, in ciuda faptului ca ma comport din ce in ce mai frumos si responsabil in căsnicie, primeam tot mai multe reprosuri, jigniri si desconsiderare. În urma participării la sedinte de terapie am învățat să-mi conștientizez emoțiile și sa găsesc cauzele unor probleme actuale ca fiind în experiențe traumatice petrecute în copilărie. Participarea la sedinte psihoterapie a scos la iveală emoții ascunse (frica, rușine e.t.c) care prin conștientizare si acceptare m-au eliberat si m-au poziționat corect atât fata de mine însumi cat și fata de ceilalți. M-a impresionat in mod plăcut profesionalismul cu care a tratat fiecare aspect al terapiei, discuțiile clare si deschise, disponibilitatea de a lamuri si a da explicații detaliate, sentimentul ca discut cu cine trebuie și ca voi ajunge la un final fericit în urma terapiei. Încă de la prima sedinta de terapie am avut convingerea ca am întâlnit omul potrivit sa ma ajute. In plus, abordarea problemelor prin vindecarea traumei m-a făcut sa cred ca am ales si cea mai buna abordare psihoterapeutica, caci rezolv problema de la rădăcină. Oricărei persoane aflate in căutarea sincera a unei soluții si care se afla într-un impas i-as recomanda sa meargă cu încredere la sedintele de psihoterapie ținute de dna psiholog psihoterapeut Daniela Dumitru, caci eu am avut o experienta pozitiva.

Daniela

Am avut nevoie de sedinte de terapie deoarece am simțit ca am ajuns într-un moment de impas din cauza problemelor personale și relaționale. Pe parcursul procesului terapeutic am învățat ca trebuie sa am mai multa încredere în propria persoana. Astfel, terapia m-a ajutat sa privesc anumite lucruri din alta perspectiva și sa gasesc răspunsuri la întrebări pe care le aveam despre mine. În procesul de terapie, cel mai mult mi-a plăcut ca am putut vorbi liber despre problemele cu care ma confruntam fără a avea teama de a fi judecată. Prima impresie despre terapie a fost una foarte bună deoarece, încă, de la prima sedinta am simțit o eliberare și o liniște sufleteasca. Daca cineva m-ar întreba de serviciul de psihoterapie oferit de dvs. i-aș spune ca sunteți un psiholog psihoterapeut care într-adevăr ajutați o persoana sa depășească momentele de impas dificile și de nesiguranță din viata ei.

Raluca

Am inceput terapia pentru ca doream sa imi controlez manifestarile de furie. Imi dadeam seama ca imi afecteaza familia si era frustrant sa pierd controlul asupra mea. Pe parcursul procesului terapeutic am reusit sa imi accept mai bine emotiile de tristete, furie si rusine. Desi stiam ca nu exista emotii bune sau rele, ca este bine sa le traim, m-a ajutat sa discut despre asta si sa retraiesc in cadru terapeutic situatiile care mi-au provocat astfel de emotii. Am mai invatat sa recunosc parti din mine legate de trecut, care aduc incarcatura emotionala in viata mea de acum – copilul speriat, parintele critic. Am invatat sa fiu mai blanda cu mine, sa arat mai multa compasiune pentru copilul interior. Si sa fiu mai atenta la mine, sa-mi constientizez din timp emotiile, sa imi acord bunavoita si timp ca sa le traiesc si apoi sa rezolv problema pe care mi-o semnaleaza – sa fiu constienta de ce simt si vreau eu intr-o anumita situatie inainte de a incerca sa ii impac pe toti ceilalti, sa pun limite. In procesul de terapie cel mai mult mi-a placut ca am gasit un mediu sigur in care sa imi exprim emotiie si gandurile. Daniela a fost foarte rabdatoare si empatica, am gasit la ea intelegerea de care am nevoie, dar pe care nu mi-o poate oferi nimeni dintre cei apropiati. Chiar avand cele mai bune intentii, oamenii nu stiu să asculte si se grabesc sa vina cu sfaturi si incurajari ca sa te ajute sa treci cat mai repede peste emotiile ‘negative’. Am venit deschisa catre terapie, a inceput sa ma intereseze psihologia dupa ce am nascut primul copil si am venit convinsa ca ma va ajuta. Din tot ce am facut, singura metoda fata de care am fost mai sceptica a fost cea a „propozitiei intentiei” pentru ca parea mai putin ‘stiintifica’. Dar ma bucur ca am incercat-o si m-a ajutat foarte mult. O recomand cu drag pe psiholog psihoterapeut Daniela, va va ajuta sa va cunoasteti mai bine si sa fiti mai blanzi si mai impacati cu voi insiva.

Levent

Am avut nevoie de sedinte de terapie pentru ca devenisem foarte nervos, foarte impulsiv. Nu reusisem sa trec de o situatie foarte stresanta din relatia cu partenera de viata cu aproape 6 luni in urma si raportam multe din actiunile mele la momentul acela. Acest lucru imi distrugea relatia si imi afecta negativ inclusiv relatia cu prietenii. In terapie am invatat sa analizez mai bine cauzele si efectele actiunilor mele. Faptul ca reactionam intr-un fel sau altul in functie de experienta si trecutul meu mi-a devenit clar si mi-a dat o noua perspectiva asupra problemei. De asemenea, faptul ca am avut cu cine sa discut si sa analizez ce am facut saptamana de saptamana m-a ajutat sa identific probleme pe care singur nu le-as fi gasit. Cel mai mult mi-a placut profesionalismul Danielei. Inainte de terapie eram sceptic despre cat de mult o sa ma ajute, dar dupa ce am mers, mi-am dat seama ca era diferit. Sedinta se axa pe ce-mi doream eu si analizam atat actiunile mele cat si ale partenerei, iar nimic din ce am spus sau cum am actionat nu s-a tratat ca o „problema”. As recomanda-o cu siguranta pe Daniela, psiholog psihoterapeut, deja am facut-o!

Marius

Atunci când aveam gânduri negre, când optimismul dispăruse complet, când nu mai eram tatăl special, când nu mai găseam echilibru, am știut ca trebuie sa fac ceva. Asa am cunoscut-o pe Dana. O numesc simplu Dana pentru ca nicio clipa nu am simțit ca „merg la psiholog”, ba dimpotrivă am simțit ca merg la un prieten. Dana este cea care m-a ajutat în primul rand să-mi înțeleg trăirile, sa nu fug de trecut, sa inteleg aproape tot ce se întâmplă cu mine, a fost persoana în care am avut cea mai mare încredere. Dana a fost „EU” atunci când îmi era greu sa merg mai departe. Dacă aveți nevoie sa va cunoașteți sa va înțelegeți trăirile apelați cu încredere la serviciile sale, veți câștiga și un prieten.