Psihoterapie online

psihoterapie individuala online

De ce psihoterapie individuala adulti online?

Sedintele de psihoterapie online ne permit un cadru potrivit pentru a ne mentine la distanta fizica si totusi sa ramanem conectati. Putem fi aproape fara sa fie nevoie sa iesim din case ori sa strabatem distante lungi. E din ce in ce mai comun sa lucram de acasa, chiar sa ne relocam. Fie ca lucram din strainatate, fie ca lucram din sate din tara sau strainatate, suntem tot mai mult conectati prin intermediul unei conexiuni bune de internet.

Cand lucrez online, eu ofer ajutor profesional la acelasi nivel calitativ ca la cabinet. Practic, facem impreuna aceeasi munca, doar ca suntem conectati pe Skype, pe Zoom sau pe Whatsapp. 

Sedintele de psihoterapie individuala online sunt potrivite in aceeasi masura precum cele traditionale pentru a ne uita la relatii sau pentru a trata diferite dificultati precum: depresie, anxietate, panica, fobii, traume, dificultati de somn, dificultati legate de greutate, stres, gestionarea durerii, a relatiilor, furie, rusine, vinovatie, adaptarea la schimbarile vietii. O lista detaliata a dificultatilor pe care le puteti aduce in spatiul online vedeti aici.

De asemenea, in mediul online putem folosi metoda propozitiei intentiei, cu rezultate atat de bune in tratarea traumelor psihice.

Multe studii, dar si practica clinica, mi-au dovedit ca sprijinul oferit prin sedinte de psihoterapie online este la fel de eficient ca si psihoterapia traditionala.

Sedintele de psihoterapie online ne permit sa ne vedem si sa ne auzim asa cum se intampla intr-o sedinta traditionala, fata in fata.

Este nevoie sa va programați in prealabil, iar la ora programata putem incepe sedinta de psihoterapie.

Pentru a beneficia de psihoterapie online aveti nevoie de intimitate, de o conexiune buna de internet si de o tableta, smartphone sau computer cu camera video. Daca preferati sedinte telefonice, ne putem organiza sa le programam astfel. In mod traditional, o sedinta de psihoterapie individuala online are o durata de 50 minute. Pentru o sedinta de Constelatii ale Intentiei am putea sa ne luam maxim 80 de min. Ele pot fi aranjate astfel incat sa se potriveasca atat cu programul meu cat si cu programul dvs.

Contact

Telefon : (+4)0722 536 745

E-mail : psihodadum@yahoo.com / dtr.daniela@gmail.com

Skype : Daniela Dumitru psihoterapeut

Fa o programare

Acord GDPR

*Sunt de acord ca datele expediate sa fie prelucrate doar in scopul comunicarii directe intre mine si proprietarul site-lui.