Psihoterapie online

De ce psihoterapie individuala adulti online?

Cand lucrez online, eu ofer ajutor profesional la acelasi nivel calitativ ca la cabinet. Practic, facem impreuna aceeasi munca, doar ca suntem conectati pe Skype sau pe Whatsapp. 

Sedintele de psihoterapie individuala online sunt potrivite in aceeasi masura precum cele traditionale pentru a ne uita la relatii sau pentru a trata diferite dificultati precum: depresie, anxietate, panica, fobii, traume, dificultati de somn, dificultati legate de greutate, stres, gestionarea durerii, a relatiilor, furie, rusine, vinovatie, adaptarea la schimbarile vietii. O lista detaliata a dificultatilor pe care le puteti aduce in spatiul online vedeti aici.

De asemenea, in mediul online putem folosi metoda propozitiei intentiei, cu rezultate atat de bune in tratarea traumelor psihice.

Sedintele de psihoterapie online ne permit sa ne vedem si sa ne auzim asa cum se intampla intr-o sedinta traditionala, fata in fata.

Este nevoie sa va programați in prealabil, iar la ora programata putem incepe sedinta de psihoterapie.

Pentru a beneficia de psihoterapie online aveti nevoie de intimitate, de o conexiune buna de internet si de o tableta, smartphone sau computer cu camera video. In mod traditional, o sedinta de psihoterapie individuala online are o durata de 50 minute. Pentru o sedinta de Constelatii ale Intentiei am putea sa ne luam maxim 80 de min. Ele pot fi aranjate astfel incat sa se potriveasca atat cu programul meu cat si cu programul dvs.

Avantaje psihoterapie individuala online

Sedintele de psihoterapie online ne permit un cadru potrivit pentru a ne mentine la distanta fizica si totusi sa ramanem conectati. Putem fi aproape fara sa fie nevoie sa iesim din case ori sa strabatem distante lungi. E din ce in ce mai comun sa lucram de acasa, chiar sa ne relocam. Fie ca lucram din strainatate, fie ca lucram din sate din tara sau strainatate, suntem tot mai mult conectati prin intermediul unei conexiuni bune de internet.

Multe studii, dar si practica clinica, mi-au dovedit ca sprijinul oferit prin sedinte de psihoterapie online este la fel de eficient ca si psihoterapia traditionala, in cabinet.

Observ ca a stabili sedinte de psihoterapie online ne provoaca in a ne descoperi fatete ale personalitatii noastre si ale modului in care functionam in relatii. De exemplu, puteti descoperi despre voi ca :

  • reusiti/nu reusiti sa aveti un spatiu al vostru in casa;
  • exista/nu exista limite in familie in ce priveste spatiul si timpul necesar pentru voi insiva;
  • puteti/nu puteti respecta aceste limite legate de spatiul si timpul necesar pentru voi insiva;
  • e usor /dificil sa va simtiti in contact cu celalalt, cu psihoterapeutul, in mediul online comparativ cu a fi fizic in cabinet;
  • va simtiti in siguranta/ in pericol sa fiti auziti de catre un alt membru al familiei cu care locuiti sau sa afle ca sunteti in terapie.

Practic, sunt informatii care arata cum va pozitionati in relatie cu celalalt, fie un membru al familiei, fie psihoterapeutul, in ce fel de mediu relational sunteti si cat de mult va incurca sau va sprijina in contextul in care nu e posibil sa ajungeti la cabinet.

Contact

Telefon : (+4)0722 536 745

E-mail : psihodadum@yahoo.com / dtru.daniela@gmail.com

Skype : Daniela Dumitru psihoterapeut

Fa o programare

Acord GDPR

*Sunt de acord ca datele expediate sa fie prelucrate doar in scopul comunicarii directe intre mine si proprietarul site-lui.

psihoterapie individuala online